Za koga je primeren dodatek kolagena? ?>

Za koga je primeren dodatek kolagena?

Morda se sprašujete, zakaj se v zadnjem času tako veliko govori o kolagenu. Verjetno tudi v tem primeru drži naš star ljudski pregovor, da se za dobrim konjem vedno praši. In kaj sploh je kolagen, zakaj ga potrebujemo in kdo naj ga uživa?

O vsem tem v nadaljevanju, pa tudi o tem, zakaj MSM, ki ga vsebuje izdelek domačega proizvajalca Gaia Naturelle – Kolagen shot, imenujejo kar mineral lepote. Za začetek pa morda le še podatek, da kolagen, ki je beljakovina v našem telesu, le-to prideluje kar samo. A vendarle ne v nedogled.

Mladost za dlje časa

Le kdo si ne želi ostati mladosten karseda dolgo, imeti lepo sijočo kožo in zdrave ter čvrste lase in nohte. Žal je narava poskrbela za to, da ima vsak začetek tudi svoj konec in prav nič drugače ni z nami. Rodimo se, smo mladi, nato pa se počasi začnemo starati.

Sinteza kolagena
Sinteza kolagena: kolagen izločajo fibroblasti in epitelne celice.

A danes sta znanost in tehnologija tako močno napredovali, da lahko povsem brez slabe vesti rečemo, da lahko starost nekoliko upočasnimo. Po drugi strani pa ostanemo mladostni in boljšega počutje precej dlje kot sicer. Tudi starost je sicer lepa, zato ni nobenega razloga, da v njej ne bi uživali.

Kaj sploh je kolagen?

Kolagen je beljakovina, ki predstavlja kar okoli 30 % vseh beljakovin v našem telesu. Ker neposredno vpliva na stanje in videz naše kože, las, nohtov, sklepov in še marsičesa, je jasno, kako zelo ga potrebujemo. Ko izvemo, da telo samo od sebe proizvaja kolagen, si oddahnemo.

Ko slišimo, da se ta proces po 20. letu prične počasi ustavljati, pa globoko vdihnemo in zadržimo dih. Želimo si ostati mladi, krepostni in v ogledalu vsako jutro pozdraviti osebo, ki kar žari od sreče. Sezite po izdelku Kolagen shot in na enostaven način poskrbite za bolj mladosten in zdrav videz.

Kaj vsebuje Kolagen shot?

Poleg kolagena, ki je v tem primeru ribji in ima širok spekter velikosti molekul peptidov, izdelek vsebuje še kar nekaj sestavin. Pa se še za hip posvetimo ribjemu kolagenu. Da vsebuje širok spekter velikosti molekul peptidov, pomeni, da omogoča kar najboljšo absorpcijo v telesu – tam, kjer ga to najbolj potrebuje.

Kolagen shot
Kolagen shot — Gaia Naturelle

Poleg kolagena pa boste v pripravku za mladosten videz Kolagen shot našli še:

  • MSM (krepi lase, kožo in nohte),
  • hialuronsko kislino,
  • veliko vitamina C,
  • biotin in cink.

Vsekakor kombinacija, ki jo bo vaše telo velikodušno sprejelo in vam zahvalo pokazalo v mladostnejšem videzu in boljšem počutju. Ne govorimo o čudežu. Kolagen shot obstaja in deluje!

Komentiranje onemogočeno.