Zakaj si za zajtrk privoščiti kosmiče? ?>

Zakaj si za zajtrk privoščiti kosmiče?

So tudi vam pogosto govorili, da je zajtrk najpomembnejši obrok v dnevu? Verjetno zato, ker je res. Človek največ energije potrebuje zjutraj, ko se telo prebudi in se mora počasi pripraviti na aktiven dan v službi, šoli ali morda drugje. Da bi bilo telo lahko aktivno, pa potrebuje energijo.

In kako drugače do nje kot z dobrim in kvalitetnim zajtrkom? Ker se zajtrk od zajtrka močno razlikuje, je dobro vedeti, kaj jesti zjutraj in zakaj. Potem se človek precej lažje navadi na rutino, ki pa je v resnici še kako okusna in prijetna. Naslednji zajtrk bo hitro pripravljen in nadvse zdrav ter poln energije.

Zlata vredni kosmiči

Kosmiči za zajtrk so se pri nekaterih popolnoma po krivem znašli v nemilosti. V njih ne vidijo bistva, ki ga ponujajo, okus po kosmičih pa raje zamenjajo z okusom po pečeni slanini in podobnem. Kosmiče je moč pripraviti na toliko načinov, kolikor si jih lahko izmislimo.

Hrustljavi kosmiči Crunchy Sante (350g)
Hrustljavi kosmiči Crunchy Sante (350g) z različnimi okusi — VitalGo.si

Lahko so čokoladni, sadni, z jogurtom, mlekom, skratka izbire je zares neomejeno, zato težko rečemo, da gre za enoličen obrok. Potrebno pa se je zavedati še nečesa. Z uživanjem kosmičev za zajtrk bomo v svoje telo vsako jutro vnesli veliko vitaminov, mineralov in antioksidantov.

Zdrav in okusen zajtrk

S kosmiči za zajtrk svoje telo napolnimo z energijo in mu obenem omogočimo dostop do nujnih elementov, ki jih potrebuje za svoje procese in zdravo delovanje. Vsebujejo tudi ogljikove hidrate, ki so v kosmičih zelo zdravi zaradi visoke vsebnosti vlaknin in ker ne dvigujejo hitro nivoja krvnega sladkorja.

Prav prehitro dvigovanje in spuščanje le-tega ima za telo katastrofalne posledice. Kosmiči vsebujejo tudi beljakovine in maščobe. A pri maščobah je potrebno poudariti, da gre za zdrave maščobe, ki jih telo nujno potrebuje. Če kaj, pa so si pripravki iz kosmičev sila različni, zato kupujte preverjeno kvalitetne.

Po zdrave kosmiče v VitalGo!

Ker si na krožniku želimo zgolj najbolj kvalitetna živila, se je treba tudi po kosmiče za zajtrk odpraviti na pravo mesto. Spletna trgovina VitalGo.si ima za vas zagotovo vse tisto, kar potrebuje aktiven človek, športnik ali rekreativec. Tudi odlične kosmiče za pričetek novega dneva.

Granola Protein GO ON (300g)
Granola Protein GO ON (300g) z različnimi okusi — VitalGo.si

Bogat nabor različnih žitnih kosmičev prepriča z raznovrstnimi okusi in kombinacijami. Predvsem pa v tistem delu, ko kupec ugotovi, da ne vsebujejo palmine maščobe in nekaterih drugih zdravju škodljivih dodatkov, ki so večkrat del kosmičev na drugih prodajnih policah.

Raznovrstna uporaba

Povsem napak bi bilo misliti, da lahko kosmiče uporabljamo zgolj na en način. Torej v skodelici mleka ali jogurta zgodaj zjutraj za zajtrk. Kosmiče si lahko prav tako pripravimo za malico. Ker so odlični tudi vnaprej pripravljeni, je to zagotovo rešitev za marsikoga, ki v službenem času nima veliko časa za pripravo malice.

Kosmiče lahko kombiniramo z mlečnimi izdelki ali pa jih uporabimo kot zdrav in okusen dodatek k sladici. Pri VitalGo boste z lahkoto našli ustrezen okus zase, pa tudi mešanico, ki prepriča tako brbončice kot telo. Energije vam ne bo več zmanjkalo že pred prvim odmorom v službi ali šoli.

Kosmiči za vse generacije

Zmotno bi bilo misliti, da konkretno zalogo energije potrebujejo zgolj športniki in ljudje, ki jih čaka težje fizično delo. Tu so tudi otroci in starejši, ki vsak zase potrebujejo dovolj moči za vstop v nov dan in korak proti novim izzivom. Otroci bodo navdušeni nad otroškimi kosmiči, ki pritegnejo že z zabavno embalažo in barvami.

Kosmiči za otroke Oho! (150g)
Kosmiči za otroke Oho! (150g) z različnimi okusi — VitalGo.si

Prav nobene težave ne bi smeli imeti več s prepričevanjem vašega malčka v to, da potrebuje zajtrk. Odslej ga bo želel kar sam. Poleg tega pa boste dobro vedeli, da bo z njim zaužil tudi pomembne vlaknine, vitamin D in kalcij. Same dobrote in koristi v prvem obroku dneva.

Komentiranje onemogočeno.