O blogu ?>

O blogu

Lepo pozdravljeni na blogu Pulsar.si!

Verjetno ste tudi sami opazili, da se nam ljudem vse bolj mudi, da imamo vse manj časa zase in za svoje bližnje. Sami pri sebi si pogosto rečemo, da bomo to ali ono storili jutri, pa vendar ta »jutri« zelo radi prelagamo na »ugodnejši« čas. Opravki se tako nalagajo, vest peče vse bolj, časa pa je vedno manj. Vsaj tako se zdi, čeprav bi lahko večino opravili že prvi dan. Včasih več ne vemo, kje se nas drži glava, le vprašanje časa pa je, kdaj nas bo zaradi stresa doletela bolezen. Čas je, da spremenimo miselne vzorce in obnašanje, ter temu enkrat za vselej naredimo konec.

Na blogu Pulsar.si objavljamo zanimive in predvsem koristne prispevke, s katerimi želimo prav vsem pomagati do lepšega, bolj zdravega in kakovostnejšega življenja. Ker se z vsebinami osredotočamo na tematiko lepote in zdravja, smo prepričani, da bo vsak bralec prišel na svoj račun ter našel prispevke, s katerimi se bo poistovetil in našel rešitve na svoje težave.

Če vam je blog všeč, vam bomo hvaležni, da ga delite s prijatelji na socialnih omrežjih. V ta namen lahko uporabite gumbe za deljenje vsebin na levi strani spletne strani. Veseli bomo tudi vaših priporočil in idej glede vsebin in kakršnih koli izboljšav. Pripravili smo tudi kontaktni obrazec, prek katerega nas lahko kontaktirate.