Trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo Yperion ?>

Trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo Yperion

Vas nadležne dlačice spravljajo ob živce? Vsakodnevno britje z britvico vzame veliko časa, poleg tega pa za sabo pušča razdraženo kožo, rdečice in bunkice. Tudi odstranjevanje dlak z voskom, depilacijskimi kremami in podobnimi preparati je vse prej kot udobno, dlake pa se pojavijo vedno znova in znova. Ali ne bi bilo naravnost odlično, če bi lahko poskrbeli za trajno odstranjevanje dlak?

Pravzaprav je to mogoče! Tehnologija, ki jo ponuja podjetje Santim d.o.o., zastopnik francoskega podjetja Yperion Technology SAS, vam zagotavlja, da se znebite kar 90 do 95 odstotkov dlak. Gre za laserski tretma z aparatom, ki je kar trikrat hitrejši kot podobni konkurenčni aparati. Vas zanima več?

Odstranjevanje dlak s tehnologijama SPL in LED

Podjetje Yperion Technology SAS, ki se je sprva imenovalo A&M Technology, je s poslovanjem pričelo leta 2001. Podjetje je specializirano za proizvodnjo lepotnih in medicinskih naprav, katerih osnovna učinkovina je svetloba. Tako tudi naprava za trajno odstranjevanje temelji na tehnologijah SPL (ang. Square Pulsed Light) in LED (ang. Light-Emitting Diode).

Odstranjevanje dlak s tehnologijo Yperion
Tehnologija Yperion zagotavlja hitre in učinkovite rezultate.

SPL je napredna tehnologija, ki z impulzivnimi svetlobnimi žarki učinkuje na dlačice. Za razliko od podobnih naprav SPL sprošča svetlobo v širokem spektru in širokem obsegu valovnih dolžin. Gre za najučinkovitejši in hkrati tudi najbolj udoben sistem, ki deluje na področju pulzne svetlobe, zato ne preseneča, da se za trajno odstranjevanje dlak s SPL laserjem odloča vse več žensk.

Najnovejša tehnologija odstranjevanja dlačic Yperion je izjemno učinkovita zato, ker deluje na korenine dlak. Za ženske se priporoča od 3 do 7 tretmajev, medtem ko je pri moških za trajno odstranitev dlak potrebnih med 10 in 13 tretmajev. Število obravnav je odvisno predvsem od tipa kože ter gostote, debeline in barve dlak.

S tehnologijo Yperion je trajno odstranjevanje dlak mogoče na vseh predelih telesa. Ne glede na to, ali se želite znebiti dlak na obrazu, prsih, hrbtu, rokah, nogah, pod pazduho ali na bikini predelu, bo nekaj tretmajev z laserjem zagotovilo odlične rezultate. Rezultati bodo vidni že po prvem tretmaju, sicer pa se s prej omenjenim številom tretmajev doseže več kot 90-odstotno učinkovitost odprave dlak.

Yperion: učinkovitost, hitrost, varnost

Tehnologija SPL, na kateri deluje naprava za odstranjevanje dlak Yperion, je učinkovitejša od tehnologije IPL, saj je za trajno odstranitev dlak potrebnih manj tretmajev. Ker je med posameznimi bliski zgolj 1 sekunda, je čas posameznega tretmaja krajši. Z dlačicami nad ustnicami tako opravimo v le nekaj sekundah, za bikini predel ali pazduhe je potrebnih približno pet minut, z nogami pa napredna tehnologija opravi v pičle pol ure. Koliko časa pa tretma vzame moškim? Tretma, s katerim poskrbimo za trajno odstranjevanje dlak na nogah in hrbtu, traja okoli 40 minut.

Odstranjevanje dlak za moške
Za lasersko odstranjevanje dlak se odločajo tudi moški.

Če bi se radi enkrat za vselej znebili dlačic na kateremkoli predelu telesa, obiščite enega izmed salonov, kjer pri tretmaju uporabljajo tehnologijo Yperion, ki temelji na tehnologiji SPL. Njihovi saloni se nahajajo na različnih koncih Slovenije – v Mariboru, Ljubljani, Celju, Murski Soboti, Postojni in Kotljah, za natančnejše informacije pa obiščite spletno stran yperion.si. Vas zanima, kakšne so cene za trajno odstranjevanje dlak z laserjem? Na omenjeni spletni strani boste našli tudi cenik storitev.

Komentiranje onemogočeno.